NOČ V ŠOLI 2019


V petek zvečer, 31. 5. 2019, je bilo pri nas precej živahno, saj je skupina učencev skupaj z učiteljicami prenočevala v šoli. Kaj se je dogajalo, lahko preberete v zapisu učenke.


Najprej smo ob prihodu radovedno pogledovali po razredu, če vidimo kakšnega znanca. Že čez nekaj časa pa smo zunaj na šolskem vrtu spoznavali nove prijatelje, s katerimi smo skupaj prenočili v šoli.
Učenci smo se v družbi učiteljic skupaj družili, se igrali ter se ukvarjali s športom. Imeli smo tudi igre brez meja, kjer vsekakor ni primanjkovalo smeha in zabave. Za večerjo in zajtrk smo poskrbeli kar mi, učenci. Za večerjo smo si spekli slastne pice. Po okusni večerji smo se pozabavali z iskanjem fižola in skrivalnicami po temni šoli z lučkami v rokah ali na glavi. Po končani zabavi smo se hitro preoblekli, umili zobe ter skočili v udobne spalke in zaspali.


Zjutraj so nam tisti najbolj pridni pripravili zajtrk, slastne palačinke. Ko smo si potešili lakoto, smo se podali po Kamniku ter iskali skrivni zaklad. Dobivali smo različne namige ter naloge, ki smo jih morali opraviti kot skupina.
Po najdenem zakladu pa smo zadnje skupne trenutke preživeli na šolskem vrtu s polno smeha in zabave ter novimi prijateljstvi, ki smo jih med seboj ustvarili.

                                                      Neli Poljanšek Lukanc, 6. b

Komentarji