NINA PUŠLAR - KOT MAJHNA DEKLICA SI JE ŽELELA POSTATI FRIZERKA

Vir: http://ninapuslar.com/
   Nina mi je zelo všeč, saj je vedno, ko jo vidim,  vesela in to veselje želi širiti naprej.  Ima tudi odličen glas in stas. Če je tudi vam Nina všeč ali pa samo želite kaj več izvedeti o njej, berite naprej.

             Rodila se je 25. 10. 1988 (Če hitro računate, ste ugotovili, da bo letos praznovala svoj 29. rojstni dan). Ima tudi tri leta starejšega brata Miho. Svoje otroštvo je preživela v majhmi vasici blizu Ivančne Gorice (Dolenjska). 
Kot majhna punčka je želela postati frizerka in imeti salon kot njena mami. Svojo glasbeno pot je začela v dekliških pop skupinah Daylight in Silencia. Znana pa je postala, ko je zmagala na Bitki talentov leta 2005. Od takrat naprej piše svoje avtorske pesmi. Izdala je že 4 albume, sodelovala pa je tudi v mjuziklu Cvetje v jeseni, kjer je skupaj z Majo Martino Merljak igrala Meto. Rada skrbi za druge, in če ne bi pela, bi to počela na kak drug način. V nekem intervjuju je dejala, da so obleke v njeni omari zložene po barvi. Sledijo pa si tako: bela, siva, črna, bež, pisano. Že vrsto let sodeluje z modno oblikovalko Nino Šušnjara. 

Vir: http://www.rtvslo.si/zabava/novice/foto-cvetje-v-jeseni-muzikal-ki-igra-na-slovensko-noto/346627
Je zelo organizirana, pravi pa tudi, da ko gre spat, se najbolj veseli zajtrka, njena največja razvada pa je dolg spanec. Nekoč pa je rekla, da bi ponorela od sreče, če bi jo poklical John Mayer in ji predlagal duet. Poleg njega so njeni najljuši izvajalci še: Brooke Fraser, Laura Pausini ... Njeni najljubši jedi pa sta rižota in pasta na tisoč in en način (in sladica na koncu). Ko je bila še mlajša, je hodila v glasbeno šolo. Tam je igrala prečno flavto in klavir. Zdaj pa sama ustvarja avtorske pesmi. Najbrž poznate njeno pesem Za vedno in To mi je všeč (Če dobro poslušate reklame, ste že zasledili da sta prav ti dve pesmi v reklami za trgovino Lidl). Na vsake toliko časa tudi sodeluje v kakšnem duetu (Sodelovala je že z Janom Plestenjakom, Matjažem Robavsom in z reperjem Zlatkom, s katerim sta zapela (meni najljubšo) pesem Svet je tvoj. 


                  Zdaj malo več veste o Nini. Upam da vam je bilo všeč ter da boste v kratkem obiskali YouTube in si zavrteli katero od njenih pesmi. J


                                                                     Neža Rifel, 8. a

Komentarji