DOBRI FILMI: KINGSMAN - THE SECRET SERVICE

Pozdravljeni, danes vam bom predstavil film Kingsman (Kraljevi možje), ki mi je bil zelo všeč.
Film je mojstrovina režiserja Matthewa Vaughna s Taronom Egertonom v glavni vlogi.  Govori o mladem fantu Eggsyju, čigar življenje se ne odvija po načrtih. 
Živi pri mami alkoholičarki, brez očeta, izključijo ga iz marincev. Nekega dne pa pade v oči skrivnostnemu Harryju, ki dela za tajno organizacijo Kingsmane, ki ima svoj sedež v majhni krojaški trgovini v Londonu. Po zaslugi svoje iznajdljivosti in veščin je kmalu sprejet v organizacijo. Svetu začne groziti norec Valentine s svojo malo čudno pomočnico in čipom, ki lahko na ukaz razstreli osebo, ki ga nosi. Seveda mu Eggsy in  drugi tega ne bodo dovolili. Valentine, ki ne prenese nasilja, pokonča Harrya po pokolu v podeželski cerkvi, kjer ga je s čipom pripravil, da je pospravil celo množico nedolžnih ljudi. Eggsyja to zelo pretrese, zato uniči Valentinovo zasebno vojsko v tajni bazi nekje v Alpah. Eggsy ubije Valentina z enim od rezil njegove asistentke. Na koncu vidimo, kako se Eggsy upre svojemu pol očetu.
Ta film mi je bil zelo všeč, saj je še bolj eleganten od Jamesa Bonda. Upam, da vam da si ga boste tudi sami ogledali in kot veste, MANNERS MAKETH MAN!
                                                                                                                                       Beno Vrečar 7. a

Komentarji