UČENCI 7. C IN 7. B NA NARAVOSLOVNEM TABORU V CŠOD ŠTRK

Telovadnica
9. maja 2016 smo učenci 7. c in 7. b odšli na tabor. 
Zjutraj smo na pot odšli ob 9h zjutraj. Do doma Štrk smo se vozili dve uri. Ko smo prispeli, so nas voditelji pozdravili in pospremili do sob.
Ko smo prišli v sobe, smo si uredili postelje, razpakirali in počakali na navodila. Učitelji so nam naročili, naj gremo v jedilnico. Tam so se nam predstavili in povedali nekaj o domu Štrk.

Hiša CŠOD Štrk
Naslednji dan so nas zbudili ob 7.30 za jutranjo telovadbo. Ob 8.00 smo imeli zajtrk in nato počitek do 9.00. Ob 9.00 se je začela učna ura, ki je trajala do 13.00. Ob 13.00 smo imeli kosilo in nato smo do 15.00 počivali. Po počitku smo imeli še eno učno uro.
V sredo smo šli na smetišče, kjer smo se naučili, kaj se dogaja z odpadki - kako jih ločujejo in reciklirajo. Tam je bil tudi umeten grič, narejen iz smeti. Ogledali smo si tudi močvirje in ujeli nekaj
paglavcev.
Garderoba
V četrtek zvečer je imela naša skupina lokostrelstvo. Dosegel sem 60 točk, zato se želim prijaviti na lokostrelstvo. Najboljši je bil naš šolski novinar Kiar Zupanc s 93 točkami. Po koncu lokostrelstva smo imeli večerijo in po večerji zabavo.
V petek smo se razdelili v tri skupine. Nekateri smo odšli k Dejanu Zavcu, vendar nas na žalost ni treniral on, ampak njegova trenerja. Drugi so odšli na Ptuj na sprehod, tretja skupina pa je ostala v domu, kjer so učenci plezali po plezalni steni.
Na tem taboru sem se zelo zabaval.

                                                                            Aljaž Slapar, 7. c




Predalčki za čevlje


Lepo okrašen strop




Fantje veslajo


Med veslanjem po Dravi smo se zelo zabavali
                                                                            Foto: Natalija Vrhovnik, 7. b

Komentarji