ZAKLJUČEK BRALNE ZNAČKE

26. aprila smo na prireditvi ob zaključku bralne značke gostili znanega animatorja in pesnika Stena Vilarja, pevko Ditko in njenega očeta Gorazda Čepina.

Sten Vilar, Ditka in Gorazd Čepin med nastopom
        Nastop so začeli z nagovorom Stena Vilarja, duhovitimi zgodbicami in pesmimi Toneta Pavčka. Nato nam je Ditka zapela nekaj pesmi, katerih besedila je napisal Feri Lainšček, in svojo avtorsko pesem »Ne bodi kot drugi«.


Ditka poje svojo pesem
        Meni osebno je bilo najbolj všeč, ko je Ditka pela, saj ima naravnost prečudovit glas, pa še zelo lepa je. Na koncu je učiteljici Ireni Milivojevič Kotnik dala tudi svoj CD.   
          Namen prireditve je bil nagraditi otroke, ki so opravili bralno značko, in k branju spodbuditi tudi tiste, ki je niso. Prireditev se mi je zdela primerna za vse starostne skupine.
        Veliko najstnikom se branje zdi dolgočasno, nezanimivo, vendar vam lahko zagotovim, da je branje zelo lepa stvar. Beremo lahko tudi v prostem času in ne zgolj za šolo, le najti je treba pravo knjigo oz. žanr, ki nam ustreza. Tako se lahko lepo pozabavamo in na koncu morda tudi sami napišemo kakšno knjigo.
                                                  
                                         Sara Lesjak, 7. c
Prvošolci in učiteljice uživajo v nastopu

Komentarji