MEDRAZREDNO TEKMOVANJE - ŠPORTNI DAN

V četrtek, 13.11.2014, je v šolski telovadnici potekalo medrazredno tekmovanje sedmih razredov. Igrali so 7. c, 7. b in 7. a. 

Zjutraj smo se brali ob 8.00 in se preoblekli v svojo športno opremo. Nato so nas odpeljali v jedilnico, kjer smo na računalniku gledali film, ki so ga posneli učenci naše šole in nam je pokazal kako nujno se je pred športnimi dejavnostimi treba ogreti. 
Po filmu pa smo začeli igrati. Prvo smo punce igrale hokej, fantje pa košarko.Igrali smo v skupinah. Punc nas je bilo v razredu 14, kar pomeni, da so bile pri hokeju 4 skupine. Punce smo pri hokeju seveda zmagale, fantje pa so pri košarki igrali malo slabše in so zato izgubili. Po koncu košarke in hokeja smo šli na malico. Tam smo se pogovarjali o igri. Po malici smo šli ponovno v telovadnico, kjer so potekale  štafetne igre. Morali smo teči v parih z obročom, s hokejsko palico voditi odbojkarsko žogo, tapkati odbojkarsko žogo,teči in še veliko več drugih stvari. Pri štafetnih igrah sem tekla z obročom z mojo prijateljico. Na srečo sva zmagali, a le zato, ker sva se s sotekmovalcema po nesreči zaleteli. Nato je šest učencev (fantje posebej, punce posebej) iz vsakega razreda igralo igro nockoutkjer, pri kateri se meče žoge na koš. Na koncu je med puncami zmagala moja sošolka Eva Seretin, med fanti pa Maj Drolc iz 7. a. Nato smo punce igrale košarko, fantje pa hokej. Fantje so bili pri košarki drugi, punce pa smo bile ponovno prve. 
Na koncu smo za las zgrešili zmago, ki so jo nam odvzeli ajevci, pa čeprav smo bile punce in pri hokeju in pri košarki prve. Tudi če smo bili drugi in ne prvi, sem se na medrazrednem tekmovanju počutila super.

                                                                        Nina Ogrin, 7. c

Komentarji